Eliteserien – Norges beste fotballiga

Når det gjelder norsk fotball er det Eliteserien som gjelder for mange spillere. Det er her de beste norske lagene spiller og prøver å vinne ligaen. Mellom 1990 og 2016 ble Eliteserien kalt Tippeligaen og selv i dag er det mange som omtaler ligaen som Tippeligaen. Men det riktige navnet er Eliteserien.

For deg som liker odds på norsk fotball er det Eliteserien som har flest alternativer. Norske bettingsider har som regel svært mange forskjellige odds tilgjengelig for deg som spiller. Det betyr at du i dag har veldig gode forutsetninger for å finne gode odds. Du som er smart sammenligner oddsen fra de forskjellige bettingsidene for å få mest mulig i gevinst. Det kan faktisk variere mye når det kommer til odds på Eliteserien.

Beste odds på Tippeligaen

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

Rosenborg er den mest suksessrike norske klubben

Selv om Bodø/Glimt har vunnet ligaen de siste to årene og kommet til kvartfinalen i Europa Conference League, er Rosenborg den norske storklubben historisk sett. De har vunnet ligaen 26 ganger. Rosenborg vant Tippeligaen 13 sesonger på rad mellom 1992 – 2004. De har også spilt Champions League 11 ganger med kvartfinale som beste resultat.

Det er totalt 16 lag i Tippeligaen som er spredt over hele landet. Alle deler av landet er representert med minst ett lag. De fleste som heier på et lag i norsk fotball gjør det fordi de har en geografisk tilknytning til laget. Lag fra Trondheim heier på Rosenborg mens lag fra Bergen heier på Brann. Tippeligaen trekker mange fans til arenaene i Norge ettersom rundt 1,5 millioner tilskuere ser kampene i løpet av en sesong.

Etter Rosenborg er det Viking som har sju titler mens VIF har fem seriemesterskap. Før en nasjonal liga ble innført, dominerte Fredrikstad med 9 titler mellom 1938 – 1961.

Oddsbonuser kan brukes på Eliteserien

Alle som vil ha mer ut av bettingen sin på Tippeligaen kan velge å motta en oddsbonus. Da får du mye stor spenning i bettingen din, noe mange synes er kjempebra. Uansett om du er ny eller eksisterende kunde hos en bookmaker, finnes det oddsbonuser. Du kan nesten alltid velge hvordan du vil bruke bonustilbudet ditt og dermed bruke det på Eliteserien om du føler for det.

Det vil alltid være spennende å spille på Eliteserien med bonus. Spesielt når du i tillegg reduserer risikoen, som gjør at du har tid til å sette flere odds på Eliteserien.

betting på Eliteserien

Nordmenn elsker odds på Eliteserien

Nordmenn har kunnet tippe på norsk fotball siden 1948. Etter den engelske Premier League er det Eliteserien som engasjerer mest. Det var Tippekampene fra 1969 som skapte den store interessen for engelsk fotball. Når det kommer til norsk fotball kommer engasjementet heller fra geografisk tilknytning, bekjentskap eller at man rett og slett velger et favorittlag. Uansett hva er norsk fotball et samtaleemne som engasjerer mange og en eventuell geografisk tilknytning reduserer ikke engasjementet.

Mange norske oddsspillere har tippet på laget sitt i Tippeligaen i flere år. Samtidig har internett gjort enda flere oddsmarkeder tilgjengelig de siste årene. Nå for tiden er det ikke bare resultater du kan satse på. Utviklingen har gjort at det er hundrevis av ulike odds på en kamp i Eliteserien.

Mange forskjellige odds i Tippeligaen

Selv om det er mange forskjellige oddsmarkeder i din betting på Tippeliagen, er det fortsatt vinnermarkedet som er hovedmarkedet. Det blir med andre ord hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Men du kan også kombinere flere odds på samme kupong. Spill på hvem som scorer flest mål i kampen, hvilket lag som scorer først eller om det er straffespark i kampen.

Før sesongen er det også outrights eller langspill som gjelder hele sesongen. I Eliteserien er det odds på hvem som vinner serien, kommer blant de tre beste eller hvilke lag som rykker direkte ned til OBOS-ligaen.