Få et risikofritt spill

Når man holder på med spill på sport eller andre typer spill for den sakens skyld, så er det en risiko for at det ikke ender med suksess. De aller fleste er klar over dette, men det er likevel greit å ta denne øvelsen. Ikke alle blir rike på spillingen, det er heller tvert om. Likevel spiller man fordi man håper på den store gevinsten og fordi man også får masse spenning underveis.

Er man klar over denne risikoen for tap er ikke spillingen noe problem, da vet man at det er en viss sjanse for at man taper pengene når man spiller. Samtidig er det også mulig å spille uten å risikere egne penger. Det kan skje i form av en bonus, et gratisspill, gratispenger eller et risikofritt spill.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

Dette er et risikofritt spill

Få et risikofritt spill

De fleste av mulighetene som er nevnt over får man gjerne som ny spiller. Imidlertid byr mange casinosider på risikofrie spill til etablerte spillere i forbindelse med spesielle sportsbegivenheter. Dette er en type spill hvor man faktisk kan spille uten å risikere å tape pengene. Dette kan for eksempel være at man får et risikofritt spill opptil 300-400 kroner når man plasserer et veddemål på en landskamp i fotball eller på en boksekamp. Ender det aktuelle oddsspillet med tap får man det aktuelle beløpet man spilte for tilbake fra bettingsselskaper, helt uten betingelser. Dermed har man fått sjansen til å vinne ved å plassere et veddemål på et konkret idrettsarrangement uten å risikere noe, siden man får det spilte beløpet tilbake om det ikke ender med suksess.

Betingelser for det risikofrie spillet

Så er det jo en gang slik at også risikofrie spill kommer med visse betingelser. Det er ikke et gratisspill så det forutsetter for det første at man enten har egne penger eller bonuspenger på spillekontoen som man kan benyttes. Dernest må man satse det risikofrie spillets eksakte verdi, og det kan neppe være et systemspill og heller ikke deles opp i flere spill. Spilles det med bonuspenger vil eventuelle gevinster møte det opprinnelige omsetningskravet og minsteoddsen som oddsbonusen hadde. Spill med egne penger betyr penger tilbake uten krav om spillet ender med tap.

Spilles det suksessfullt med ekte penger får man innsatsen tilbake uten omsetningskrav. Nettogevinsten får derimot omsetningskrav til minsteodds. Etter at innsatsen er trukket fra totalgevinsten defineres den gjerne som bonuspenger. Er man heldig er omsetningskravet på kun en gang, og garantert lavere enn for vanlige sportsbonuser. Minsteoddsen vil nok også være i nedre del av skalaen i forhold til ordinære sportsbonuser.