Betting på tennis – odds på tennis

I Norge har vi fått en mye større interesse for tennis siden Caspar Ruud ble verdensstjerne. Men i mange år har betting på tennis vært populært ettersom sporten er skapt for betting. Med kamper som ikke kan ende uavgjort og mange markeder på tennis, vil det alltid være spennende for dine odds. Oppdag selv de beste oddsene på tennis i dag og få en spillopplevelse som gir det lille ekstra. Det er noe du er verdt.

Odds på tennis med gode oddsbonuser

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

Oddsbonus på tennis

Hos norske bookmakere er det mange oddsbonuser å oppdage. Du kan bruke tennisbonusen din hvis du vil. Norske spillere har mange bonuser å benytte seg av. Nye kunder kan enten motta et gratis spill eller no deposit bonus. Så er det og innskuddsbonuser hvor ditt første innskudd vil bli matchet. For å gjøre det enda mer spennende i spillingen din, kan du også motta tilbakevendende bonuser som eksisterende medlem.

Noen tilbyr cashback på tennis betting. Da kan du for eksempel få 10% cashback tilbake fra bookmakeren dersom du skulle få en dårlig periode. Dette gir deg en tryggere spillopplevelse. Andre bonuser er risikofrie spill og boostede odds. Disse bonusene er også veldig gode å bruke på tennis.

betting på tennis

Live betting på tennis med livestream

En tenniskamp varer lenge og den kan svinge raskt i en kamp. Derfor er sporten også perfekt når det kommer til betting live på bettingselskaper. Du kan satse på hvordan neste spill eller sett vil gå. Hvilken spiller kommer med neste servess og hvordan vil det gå i det tredje settet? Det er enormt mye i livespill på tennis å ta del i.

Det blir enda bedre med live stream på tennis. Alle de beste rettighetene kan streames live, inkludert de fire Grand Slam-turneringene. Dermed kan du ikke bare se Caspar Ruud men også Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer når de spiller de beste turneringene. Du kan også streame ATP-turen og dermed få en enda bedre opplevelse i livebettingen din ved å se kampene også.

Caspar Ruud er Norges nye stjerne

Caspar Ruud har fått tennisinteressen i Norge til å eksplodere. På sitt beste har han blitt rangert som nummer 7 i verden, som er den høyeste rangeringen noensinne for en norsk tennisspiller. Født i 1998 har han en lang og suksessrik karriere foran seg og han har allerede blitt bedre enn faren Christian Ruud som sammen med Joachim Bjerke er treneren til Caspar Ruud.

Caspar Ruud har gjort det best i ATP-touren og vi håper at han snart kan lykkes like godt i Grand Slam. Så langt er det beste resultatet fjerde runde av Australian Open. I tillegg har det vært en suksess i Davis Cup.

Når Caspar Ruud spiller, finner du ekstra odds hos norske bookmakere. Dette betyr at det er mange markeder i kampene hans og dermed også flere odds å oppdage for deg som spiller. Siden Caspar er eneste norske stjerne i tennis, merkes det hos norske bookmakere når han spiller.

Grand Slam er den største innen tennis

Norge har aldri vunnet en Grand Slam. Beste plassering er en fjerdeplass fra 1915 da Molla Bjurdsted ble nummer fire i US Open. Vi håper at Caspar Ruud vil endre dette og vinne en Grand Slam-turnering, noe som hadde vært flott. Det er totalt fire Gand Slam-turneringer på ett år. Dette er Australian Open i Melbourne, French Open i Paris, Wimbledon i London og US Open i New York.

Det er når disse turneringene avgjøres at det er flest odds å oppdage. Det kan være flere hundre markeder i de forskjellige kampene, noe som gjør det veldig spennende i din betting. Oppdag Grand Slam betting i dag.