En sesong fullspekket med spenning

Siden ligaen ble etablert for 26 år siden, så har Premier League vært blant de mest anerkjente ligaene i hele verden. Selv før dette navnebyttet, så var Engelsk fotball regnet som den beste i verden. Til den dag i dag, der spanske, tyske, franske og italienske lag også kjemper om de gjeveste titlene, så vil mange argumentere for at den engelske ligaen fortsatt er best. Tross mange seire til andre land sine lag i både Champions League og Europa League, så er alltid de engelske lagene å regne med. Det har med å gjøre at kvaliteten på deres liga er skyhøy, og denne sesongen er intet unntak!

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

En forrykende start

Selv om en kanskje er stor fan av Real Madrid og Barcelona, og mener den spanske ligaen er best, så kan ingen si at Premier League ikke har startet med et brak. Helt i tet ligger Manchester City, Liverpool og Chelsea likt på poeng. Deres ubeseirede rekke kan fort vise seg å vare lenge, og det at 3 lag er så ekstremt gode sier mye om kvaliteten i deres tropper. Tross dette må en også innse at topp kan slå bunn når som helst. Mange titler har blitt avgjort av at smålagene har slått tittelutfordrerne. Det kan fort gjenta seg i år, da kun et par tap kan vippe storlagene av tetstriden. Marginene er tynnere enn noensinne, og for de som liker sportsbetting, så er dette faktisk den perfekte sesongen å spille.

Bruk din kunnskap

Å vinne innen sportsbetting handler om å slå bookmakere. Altså er du nødt til å finne kamper der bookmakerne setter en høyere odds enn det du mener er fornuftig på et spill. Kanskje mener du at bookmakerne overvurderer Manchester City i et by-derby mot Manchester United. Enten du mener uavgjort eller seier til Manchester United er mer sannsynlig, så er det store penger å tjene på å spille disse spillene dersom du har god kunnskap om fotball.

I det store og det hele, så handler det nettopp om dette, den kunnskapen som ligger til bunns for å slå bookmakerne. Vi nordmenn vet mye om Premier League og robber spillselskapene for flere hundretusener i året. Der du kanskje følger ditt lag hver eneste helg og ser hvert spark på ballen, så har de simpelthen ikke tid til dette. Kos deg med Premier League og mange muligheter for vinst på sportsbetting i dag!

En sesong fullspekket med spenning

Unibet tilbyr Europas beste odds, live betting og live streaming.

Unibet fokuserer på Nordiske sporter, og er en av de mest populære spillselskapene i Norge. Unibet har et enormt utvalg av odds og spillemuligheter. Først og fremst på fotball, de har odds helt ned til divisjon 3 i Norge, Sverige og Danmark. Men også casino og oddsbonuser på ditt første innskudd, opp til 1000 NOK
Besøk Unibet…