Spill hos flere bettingsselskaper

De som liker sportsbetting har etter hvert fått mange spillmuligheter. Det er slutt på den tiden hvor man måtte forholde seg til den fysiske kommisjonæren på hjørnet. Med internetts utbredelse er det kommet stadig flere bettingsselskaper, og de som eksisterte før internettet ble allemannseie er blitt enda lettere tilgjengelig. I dag kan man i realiteten spille hvor som helst og hele verden er blitt en eneste stor spillplass.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

Velg og vrak blant bookmakere

Spill hos flere bettingsselskaper

I og med at verden er blitt en markedsplass for spill uansett hvor man bor, er det blitt mange spillselskaper å velge mellom for den som liker å sette et veddemål på sport. Noen selskaper er store og godt etablerte aktører, mens andre er av nyere dato. Atter andre kan være nettcasinoer som tidligere ikke hadde tilbud om spill på odds, men som har sett at en Sportsbook eller sportseksjon er helt nødvendig for å trekke til seg de som er mest opptatt av idrett. Dette har også gjort at man har sett en rivende utvikling i hvordan oddsseksjoner er oppbygd og hvilket tilbud man finner der.

Det er ikke lenger slik at man bare kan spille på noen få utvalgte fotballkamper. I dag er spillmulighetene tilnærmet ubegrensede med muligheter for spill på både odds og liveodds innenfor de fleste idretter. I tillegg finner man gjerne tips, analyser, spill til gode odds, resultatoversikt og statistikk. Ikke minst blir live streaming av sportsbegivenhetene mer og mer utbredt. Alt dette skyldes selvsagt den harde konkurransen mellom bettingselskapene, og det er noe som kommer spillerne til gode. Man får rett og slett mange bookmakere å velge mellom.

Spill der du får best odds

Spillselskapene ser jo helst at man er trofast og spiller hos deres konkrete selskap hver eneste gang, men som spiller er det jo ikke sikkert at det er så lurt. Oddsen på for eksempel en fotballkamp settes av forskjellige eksperter, og det resulterer jo i at oddsen på den samme kampen kan variere hos de forskjellige bookmakerne online. Hvorfor skal man være trofast og spille hos et selskap hvis man får bedre odds et annet sted? Det koster jo det samme å spille. Hvorfor spille for 1000 kroner på en fotballkamp til 2,50 i odds for hjemmeseier når en annen bookmaker tilbyr det samme utfallet til 2,75? Satser man riktig gir jo denne tusenlappen 250 kroner mer i utbetaling. Det er 25 prosent mer det!

Ha spillkonto hos 4 – 5 bookmakere

Om ikke din foretrukne bookmaker har såkalt oddsgaranti som sørger for at man kompenseres for mellomlegget om veddemålet blir en suksess, så er det smart å ha spillkonto med penger på hos 4 til 5 forskjellige bettingselskaper. Da får man full fleksibilitet og kan spille der man får den beste oddsen på det man vil spille på. Det er rett og slett smart å spille der man får de beste betingelsene. Det koster det samme å spille samtidig som man får mer igjen om man har suksess med bettingen. Det er bare en ting som er mer moro enn å vinne, det er å vinne mer når man vinner!