Esport betting – Odds på esport hos bookmakere

Sporten som kanskje har vokst raskest er Esport, og derfor fortsetter esport betting også å være den kategorien som utvikler seg hos norske bookmakere. CS:GO, LoL, COD, FIFA og Dota 2 er bare noen av eksemplene som er tilgjengelige. Du kan oppdage live betting på flere arrangementer hver dag eller odds før kampen starter. Utviklingen har vært enorm og fortsetter å være slik med flere og flere alternativer på Esport i dag enn noen gang før.

Hos norske bookmakere er esport betting nesten alltid tilgjengelig i dag. Størrelsen på utvalget varierer imidlertid, men det er bettingselskaper som mer eller mindre bare fokuserer på e-sport i dag. Dette betyr at dine muligheter for god esports betting er veldig gode.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

Stream Esport live gratis

En av de store fordelene med Esport er at den er gratis å se på. Når andre idretter koster mye penger med streamingtjenester, har Esporten gått en annen vei. Den største plattformen er uten tvil Twitch hvor du kan registrere deg gratis. Da kan du også se Esport gratis, noe som gir et perfekt supplement til live betting.

Oddsselskapene har også begynt å streame esport live, noe som betyr at du kan få alt samlet på ett sted. Se kampene og legg innsatsene samtidig. Ved å gjøre begge deler samtidig, vil du finne ut at spillopplevelsen din vil være mer fantastisk enn noen gang før.

De mest populære Esports i Norge

CS: GO er den esportsen som er mest populær i Norge. Derfor har CS:GO også det største antallet markeder. Du kan satse på hvem du tror vil vinne kampen, men også hvor mange runder en kamp pågår. I CS:GO handler det om å vinne kart, og derfor kan du satse på hvor mange kart som skal spilles i løpet av en kamp. Hold øye med når det er store turneringer i CS:GO. Da kan du vanligvis finne virkelig gode odds i enda flere markeder enn det som vanligvis er tilgjengelig.

League of Legends, eller LoL som spillet også kalles, er perfekt for betting. Her kan du spille på vinner, men også hvordan spillerne presterer. Finn også markeder som hvem som får flest kills, hvem som tar flest tårn eller totalt antall tårn i kampen.

Annen esport for odds og betting

Andre esport som er vanlige er Dota 2, FIFA og Cod. I Dota 2 kan du for eksempel satse på hvem som vinner kampen eller hvordan de forskjellige rundene vil ende. Når det gjelder FIFA, handler det om de samme markedene som er tilgjengelige på en fotballkamp fordi FIFA er et fotballspill.

I tillegg til disse eksemplene, er det flere andre esporter tilgjengelig hos spillselskapene. Men rekkevidden kan være litt mer begrenset hvis det ikke er en like populær esport. For eksempel er det betydelig flere markeder på CS:GO og Starcraft 2 enn det er på noen andre esporter som ikke har samme interesse.

Få en esport bonus fra bettingselskapet

Du som vil kan også få en esportbonus og dermed få enda mer ut av din betting. For eksempel kan en tradisjonell innskuddsbonus alltid brukes på Esport. Bare vær sikker på at du også kjenner til omsetningskrav og minimum odds før du satser. Ellers kan det hende at spillet ikke er inkludert i omsetningskravene som gjør at du kan ta ut gevinstene dine.

En esports-bonus kan brukes på både livebetting og før en kamp begynner. Nesten alle bookmakere tilbyr en eller annen form for bonus, noe som betyr at du har mange alternativer å velge mellom. Få en bonus i dag og kom i gang live med din norske bookmaker.