Betting på La Liga – Odds på spansk fotball

Spansk fotball har alltid vært populært i Norge. Det har hovedsakelig handlet om Barcelona og Real Madrid som er de to klubbene som har flest fans i verden og også i Norge. De har vunnet alt som kan vinnes, og når de møtes i El Clasico er det alltid mange odds du kan oppdage. Interessen for spansk fotball fikk et løft i Norge da Martin Ødegaard gikk fra Strømsgodset til Real Madrid i 2015. I dag spiller han for Arsenal i Premier League men interessen for spansk fotball består.

Oddsbonuser på bettingsider som kan brukes på La Liga

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

I 1929 ble La Liga opprettet

Det var i 1928 det ble foreslått at en nasjonal liga skulle oppstå. Etter mange opp- og nedturer fra det spanske fotballforbundet ble forslaget endelig vedtatt i 1929. Da var det ti lag som spilte i La Liga. Siden oppstarten i 1929 har antall lag utvidet seg ikke mindre enn seks ganger. Antall lag var høyest mellom 1995 – 1997 da så mange som 22 lag spilte i La Liga. Men siden 1997 er det 20 lag i La Liga og dermed 280 kamper på en sesong hvor hvert lag spiller 38 kamper.

Real Madrid har flest ligatitler

Når det gjelder antall ligatitler, har vi gjennom årene sett en stor dominans av Real Madrid og FC Barcelona. Det var Barcelona som vant den første ligatittelen og Barca har vunnet totalt 26 ligatitler. Barcelona har også 26 andreplasser i den høyeste serien. Men klubben er fortsatt langt bak Real Madrid når det gjelder ligatitler og seire i Champions League.

Betting på La Liga

Real Madrid kan skilte med flest ligatitler. De har vunnet totalt 34 ligatitler, som er flest i La Liga. 24 ganger har de tatt sølv. Den første tittelen kom i 1931/32 og sesongen etter. Men så tok det til 1953/54 til de vant igjen. To ganger har Real Madrid klart å vinne fem mesterskap på rad. Det er imponerende og ingen kan anta at Real Madrid er den store dominerende spilleren i spansk fotball. Los Blancos har også vunnet 13 titler i Champions League, som er flest av alle lag.

Den eneste klubben som har vært i stand til å konkurrere de siste årene er Atletico Madrid. De har vunnet 11 ligatitler i La Liga og ligger dermed på tredjeplass bak Real Madrid og FC Barcelona. Den siste ligatittelen for Atletico Madrid kom i 2020/21.

Totalt har 9 lag vunnet La Liga minst en gang. I tillegg til Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid, er det Real Betis, Sevilla, Real Sociedad, Athletic Bilbao, Valencia og Deportivo La Coruna.

Gode ​​muligheter når det kommer til betting på La Liga

Når det kommer til La Liga er det svært gode muligheter for fotballbetting. Når det er El Clasico mellom Real Madrid og FC Barcelona, ​​er det nok av markeder som vinnermarkeder. Det samme gjelder når det er et derby i Madrid mellom Atletico Madrid og Real Madrid eller et katalansk derby mellom FC Barcelona og Espanyol.

Hver kamp har vanligvis noen hundre forskjellige markeder. Det kan være matchvinnere eller hendelser i kampen. Det er rett og slett mange markeder i hver kamp. Mange synes det er gøy å satse på resultater, antall cornere eller hvor mange mål det blir i første omgang.

Andre alternativer er betting i forskjellige spillermarkeder. Hvem tror du vil score mål i kampen eller assist? Du kan også tippe på når kampens første mål kommer. Vil det være under kampens 10, 15, 20 eller første 30 minutter? Eller kommer kampens første mål først i andre omgang?

Få også en oddsbonus og bruk på La Liga. Det vil gi deg mye bedre forhold. Spillselskapene tilbyr i dag mange bonuser for betting som du kan motta.