Betting på Champions League

Av alle turneringene som avgjøres i fotball, er det ingen som er mer populær enn Champions League når det gjelder spill og odds. Du vil kunne se verdens beste fotball fra de beste lagene i Europa. Det betyr at det er mange kamper å satse på for de som har lyst. Følg med på kvaliken der den norske seriemesteren spiller hele veien til finalen, som vanligvis avgjøres i slutten av mai. Champions League er fotballspillets beste turnering, og spilleren som mest av alt ønsker å vinne på klubblagsnivå.

Oddsbonuser på bettingsider som kan brukes på Champions League

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

Bruk en oddsbonus på Champions League

Norske spillere har i dag massevis av muligheter for å motta en oddsbonus. Dette lar deg utforske bettingselskapene i Norge med bonusen din og bruke den til odds i Champions League. Dette lar deg få betydelig mer ut av opplevelsen din med bonusen din. Det er mange forskjellige oddsbonuser å oppdage for deg som norsk spiller. En som er veldig populær er innskuddsbonusen hvor ditt første innskudd matches.

Men det er også bonuser å motta som eksisterende spiller. Reload-bonuser er svært vanlig i dag hvor du kan gjøre fortsatte innskudd og få boostede odds, risikofrie spill og cashback som norsk spiller. Motta en bonus i dag og oppdag selv friheten som følger med å spille med et oddstilbud.

Champions League betting

Real Madrid har vunnet flest ganger

I Champions League har Real Madrid vunnet turneringen flest ganger. De har 13 titler i turneringen, som er mange flere enn laget som er nummer to. Real Madrid vant turneringen fem ganger på rad mellom 1956 – 1960 og tre ganger på rad i 2016, 2017 og 2018. AC Milan har vunnet Champions League syv ganger mens Bayern München og Liverpool har seks titler hver.

Ingen norske lag har vunnet Champions League. Men Rosenborg fra Trondheim har en historie i turneringen. De nådde Champions League syv ganger på rad mellom 1995 – 2003 med en kvartfinale som beste prestasjon. I tillegg spilte de i Champions League-gruppespillene i 2004/05, 2005/06 og 2007/08. Men siden den gang har ingen norske lag kvalifisert seg til turneringen.

Det er mange odds på Champions League

Det er mange odds og fotballbetting å oppdage i Champions League. Du kan satse på hele kvalifiseringen, men også gruppespillet og sluttspillet. Før turneringen starter, kan du plassere outrights, som er langsiktige spill. Da kan du tippe på laget du tror vinner turneringen eller hvilken spiller som blir toppscorer. Det er også odds å satse på alle grupper og hvordan det vil gå.

Hver kamp har vanligvis mange hundre markeder for å gjøre det mer spennende og gi deg flere alternativer. Hvis det er en stor kamp, ​​er det enda flere markeder å oppdage. Dette betyr at du alltid har utmerkede muligheter når du tipper på Champions League. Oppdag selv alle oddsene som er tilgjengelige.

Slik er turneringen bygget opp

32 lag kvalifiserer seg til Champions League-gruppespillet. De fleste nasjoner i Europa har noen gang hatt et lag i gruppespill. Unntakene er Estland, Latvia, Litauen, Moldova, noen av de baltiske landene, Wales og Island. De fire høyest rangerte ligaene har fire lag direkte kvalifisert til gruppespillet, som er Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen. Serie 5 og 6 har to lag direkte kvalifisert til gruppespillet, mens liga 7-10 har ett lag.

Ligaene som er rangert lavere enn 10 må i stedet kvalifisere seg til turneringen. Vinneren av Tippeligaen begynner å spille i Q1, som er første runde. Derfor må den norske seriemesteren komme seg forbi fire kvalifiseringskamper for å nå gruppespillet. Skal Norge ha en enklere vei i Europa er det nødvendig å nå topp 15, men det er en lang vei å gå.