Bundesligaen – spill odds på den beste tyske fotballen

Ved siden av Premier League, La Liga, Serie A og Ligue 1, regnes den tyske toppfotballen i Bundesliga blant de fem store ligaene i europeisk fotball. I europacupene markerer de tyske lagene seg godt, og ofte kommer de langt i turneringene. Det hører heller ikke til sjeldenhetene at de vinner det hele. Dersom du er glad i å spille odds på fotball, vil du alltid finne noe å spille på i kampene i Bundesligaen.

Betting på Bundesligaen hos disse oddssider

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
2000 NOK
5
100% opptil 5.000 kr

Bundesliga ble etablert i 1963

Tyskland er en stolt fotballnasjon, og gjennom historien har det tyske landslaget markert seg mange ganger med EM- og VM-titler i fotball. Til tross for den stolte fotballhistorien kom likevel ikke en nasjonal toppdivisjon på plass før i 1963. Det skjedde i datidens Vest-Tyskland, og frem til denne etableringen spilte lagene i regionale serier før en nasjonal seriemester ble kåret gjennom et sluttspill med en avsluttende seriefinale. 

Dagens Bundesliga består av 18 lag, og med to kamper mot hvert lag, innebærer det 34 kamper for lagene i løpet av sesongen. De to nederste lagene på ligatabellen ved sesongslutt rykker direkte ned til nivå to. Laget som ender tredje sist spiller nedrykks-playoff mot laget som ble nummer tre på nivå to. Bundesligaen har også en lengre pause i løpet av vinteren. 

Betting på Bundesligaen

Bayern München har klart flest seriemesterskap

FC Köln ble de første seriemestrene i Bundesligaen da de vant 1963/1964-sesongen. Siden den gang er det blitt mye gull til Bayern München. I løpet av de 59 sesongene ligaen har eksistert| har det bayerske storlaget vunnet ligaen mer en halvparten av gangene. Etter 2021/2022-sesongen har Bayern München vunnet ligaen 31 ganger. Laget har også vunnet serien de ti siste sesongene, og har dermed en imponerende lang seriemesterskapsrekke fra og med 2012/2013-sesongen.

Det er til sammen 12 lag som har vunnet Bundesliga én eller flere ganger. Det er Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach som har nest flest ligatitler med 5 hver. Videre på listen er Werder Bremen med 4, mens både Stuttgart og Hamburger SV har vunnet Bundesliga 3 ganger hver. Siden Bayern München har vunnet så mye er det også mange andre lag som har endt som nummer to. Lagene med flest sølvmedaljer i Bundesliga er Borussia Dortmund, Schalke 04 og Werder Bremen. 7 ganger har hvert av disse lagene tatt sølv i ligaen.

Bundesliga gir deg mange muligheter til oddspilling

Dersom du planlegger litt oddspilling på noen av kampene i Bundesliga, er det mye du kan spille på. Hver eneste kamp byr på hundrevis av forskjellige utfall og hendelser det kan spiles odds på. Det største markedet er vinnermarkedet, og da spiller du på om det blir hjemmeseier, uavgjort eller borteseier i en kamp. Du kan spille odds både før kampene begynner og til liveodds mens de pågår.

Er du av de tålmodige kan du også starte oddspillingen på Bundesligaen allerede før sesongen sparkes i gang. Hos bettingselskapene finner du langspill (outrights), og disse gir deg mange sjanser til å plassere noen skikkelig langsiktige oddsspill. Dette er oddsspill på hvilket lag som vinner serien, hvilke to lag som rykker ned, hvilket lag som havner i nedrykks-playoff samt hvilken spiller som blir toppscorer i Bundesliga. Heller ikke i Bundesliga sitter managerne trygt i stolen, og du kan også spille odds på hvilken manager som får sparken først, eller hvilke managere som er nødt til å pakke sakene sine i løpet av sesongen.

Husk også at når du spiller odds på Bundesliga, så kan du gjøre dette med en sportsbonus som du kan hente hos bookmakerne.